Vormgevers van de toekomst- Expo Ligne van 19 t/m 27 januari

Daar zijn ze dan, vers van de pers, de werknemers van de toekomst.

De opleidingen Mediavormgeving en Signmaking van het TechniekCollege zullen dit jaar voor de tweede keer de deuren openen van bibliotheek de Ligne in Sittard, om vol trots hun eindexpositie te presenteren. Na bloed, zweet en tranen laten zij graag hun beste werk zien. Neem een blik achter de (beeld)schermen en laat je verrassen.

Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de ontwerpen van de studenten tijdens hun expo van 19 t/m 27 januari 2018. 

De Ligne biedt ruimte
Bibliotheek de Ligne in Sittard heeft de eindejaars studenten van de opleiding de mogelijkheid geboden om haar werken te exposeren. Prachtige werken die nooit eerder ten toon werden gesteld zijn nu voor iedereen te bezichtigen. Het bedrijfsleven, relaties, families, vrienden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om de expo te bezoeken. 

Beelddenkers
De expo wordt geopend op 19 januari 2018 om 14.00 uur. De expo is een reflectie van de huidige sign- en vormgeverswereld en het bedrijfsleven en krijgt het thema: Beelddenkers.. Hier worden werken getoond waar studenten met recht trots op zijn, die gezien mogen worden en je als bezoeker zullen inspireren.

Ook studenten van de opleiding Horeca spelen een rol. Tijdens de opening van de expo worden niet alleen de ogen van de bezoekers verwonderd, maar ook de smaakpupillen.

Laat je verbazen tijdens dit event waarin alles draait om beleven. 

Arcus Taalambassadeur Geoffrey Rochati uitgeroepen tot één van de bijzondere burgers van Heerlen
Keuzegids MBO 2019: sprong vooruit voor Arcus en mooie resultaten voor Leeuwenborgh.
Instemming fusie Leeuwenborgh en Arcus
Leerlingen LVO kunnen starten met mbo-opleiding
Brede steun fusie Arcus en Leeuwenborgh
Informatiegids 2018/2019
Vacature- Lid College van Bestuur Arcuscollege / Leeuwenborgh – Zuid-Limburg
Bezoek Xonar pleegzorg
Arcus leidt tandartsassistenten op met 3D-techniek

Cookies zorgen ervoor dat onze website de voor jou relevante informatie biedt. Meer weten over ons cookiebeleid?