Nieuw; Pre HBO Commerciele opleiding bij Arcus

Een goede start op weg naar een commerciële hbo-opleiding? Volg nu het maatwerk pre-hbo-traject junior accountmanager mbo, niveau 4 (1 jaar) bij Arcus en start goed voorbereid met jouw hbo-studie. Je mag instromen vanuit het eerste jaar hbo of na het behalen van jouw havo-diploma.

Wij bereiden je aan de hand van projectonderwijs voor op het hbo. Je loopt in je opleiding 10 weken stage, dit kan zelfs in het buitenland! Je hebt dat jaar recht op je OV-jaarkaart (ook 18-). De studiefinanciering wordt een gift na het behalen van je diploma. Je vakkenpakket bestaat uit: sales, marketing, bedrijfseconomie, account management, commerciële calculaties en meer.

Meerdere hbo-opleidingen sluiten aan op Junior Accountmanager, zoals: Commerciële Economie, Commercieel Management, Marketing Management, People & Business Management, Communicatie, Multimedia Design e.a. Wij zetten de lessencyclus zo op, dat de student binnen de eenjarige opleiding met meerdere facetten van deze verschillende vervolgopleidingen in aanraking komt.

Meld je vóór 1 juli 2017 aan via onderstaande contactpersonen.
Contactpersonen:
Saïd Laouaji 06-44672850 slaouaji@arcuscollege.nl
Sharmila Rambaran 06-22317 590 srambaran@arcuscollege.nl

Een bezoek meer dan waard!
Vormgevers van de toekomst- Expo Ligne van 19 t/m 27 januari
Let op: Arcus studenten collecteren niet aan de deur
Samen opleiden Beroepsonderwijs Limburg
Multidisciplinair kunstproject met studenten van Arcus
Onderwijs volgt ontwikkelingen automotive op de voet
Vormgevers van de toekomst expo
Opleiding Dienstverlening, uitstroom Helpende Zorg en Welzijn BBL
Van idee naar werkelijkheid