Arcus studenten facilitair leidinggevende winnen battle van Hago

Vrijdag 26 januari hebben Isabelle Beugels, Gayssiry Diop, Anne Starmans, Martine Nijssen en Quendresa Avdulli de battle 'schoonmaken in de toekomst' gewonnen. De vijf meiden zijn 2ejaars- en 3ejaars studenten van de Arcus opleiding Facilitair Leidinggevende. Ze moesten het opnemen tegen studenten van Saxion Hogeschool en managementtrainees van Vebego. Onze vijf studenten wonnen met een app die zij bedacht hadden om de dienstverlening van schoonmaakbedrijf Hago "toekomstproof” te maken. Mentor en docent André Cuijten is trots, dat zijn leerlingen de Hbo’ers en de trainees hebben verslagen.

App

Geïnspireerd door Tinder bedachten onze studenten dat het ook mogelijk moet zijn om goed schoonmaakpersoneel te koppelen aan een werkgever. Hago is op zoek naar goed personeel, vooral bij plotselinge drukte of ziekte en vervanging. Een app waar je dan snel personeel kunt vinden dat beschikbaar is, is een uitkomst! De app die zij daar op papier hebben laten zien wordt door Hago waarschijnlijk echt gemaakt voor één van hun segmenten. Daar gaat Hago dan een investeringsplan voor indienen.

Battle

Volgens jurylid Raoul Braeken, Commercieel Directeur van Hago Nederland B.V., verraste de Arcus studenten hem en zijn mede juryleden. Raoul Braeken: “Deze vijf meiden hadden een plan bedacht dat én pragmatisch was, maar vooral snel realiseerbaar”. Buiten dat je snel en makkelijk personeel kunt vinden, zit er ook een ratingplatform achter. Hierdoor kan goed personeel meer gaan verdienen en de opdrachtgevers vinden waar zij recht op hebben.

CIOS Dans Sittard | 29 maart dansdemo ‘Feelings’
Opening WijkLeerbedrijf
Arcus Taalambassadeur Geoffrey Rochati uitgeroepen tot één van de bijzondere burgers van Heerlen
Keuzegids MBO 2019: sprong vooruit voor Arcus en mooie resultaten voor Leeuwenborgh.
Instemming fusie Leeuwenborgh en Arcus
Leerlingen LVO kunnen starten met mbo-opleiding
Brede steun fusie Arcus en Leeuwenborgh
Informatiegids 2018/2019
Vacature- Lid College van Bestuur Arcuscollege / Leeuwenborgh – Zuid-Limburg

Cookies zorgen ervoor dat onze website de voor jou relevante informatie biedt. Meer weten over ons cookiebeleid?