Arcus studenten facilitair leidinggevende winnen battle van Hago

Vrijdag 26 januari hebben Isabelle Beugels, Gayssiry Diop, Anne Starmans, Martine Nijssen en Quendresa Avdulli de battle 'schoonmaken in de toekomst' gewonnen. De vijf meiden zijn 2ejaars- en 3ejaars studenten van de Arcus opleiding Facilitair Leidinggevende. Ze moesten het opnemen tegen studenten van Saxion Hogeschool en managementtrainees van Vebego. Onze vijf studenten wonnen met een app die zij bedacht hadden om de dienstverlening van schoonmaakbedrijf Hago "toekomstproof” te maken. Mentor en docent André Cuijten is trots, dat zijn leerlingen de Hbo’ers en de trainees hebben verslagen.

App

Geïnspireerd door Tinder bedachten onze studenten dat het ook mogelijk moet zijn om goed schoonmaakpersoneel te koppelen aan een werkgever. Hago is op zoek naar goed personeel, vooral bij plotselinge drukte of ziekte en vervanging. Een app waar je dan snel personeel kunt vinden dat beschikbaar is, is een uitkomst! De app die zij daar op papier hebben laten zien wordt door Hago waarschijnlijk echt gemaakt voor één van hun segmenten. Daar gaat Hago dan een investeringsplan voor indienen.

Battle

Volgens jurylid Raoul Braeken, Commercieel Directeur van Hago Nederland B.V., verraste de Arcus studenten hem en zijn mede juryleden. Raoul Braeken: “Deze vijf meiden hadden een plan bedacht dat én pragmatisch was, maar vooral snel realiseerbaar”. Buiten dat je snel en makkelijk personeel kunt vinden, zit er ook een ratingplatform achter. Hierdoor kan goed personeel meer gaan verdienen en de opdrachtgevers vinden waar zij recht op hebben.

Motorvoertuigentechniek Go For Africa!
HELPENDE ZORG EN WELZIJN START PILOT 1 JARIGE-OPLEIDING
Jongeren, gemeenten en ROC Arcus samen voor het Armoedebeleid
Studenten helpen bij UCI Cyclo Cross in Valkenburg
Arcus student verdient een contract!
Enthousiaste studenten tijdens 2e editie van de Workshopronde
We zijn live!#bazenvanhetmbo
Bazen in het mbo!
Meiden in de Bouw- kom naar de open dag of meld je aan!