Het leerwerkbedrijf/leerrestaurant

Leren in de praktijk hebben we tot in de puntjes uitgewerkt. Zo zijn er bij ons interne leerwerkbedrijven. Dit zijn schoolbedrijven die gerund worden door studenten onder begeleiding van een docent of externe leerwerkbedrijven, onder aansturing van een samenwerkend bedrijf. Een docent van Arcus zorgt voor de begeleiding op de werkvloer. Ze kun je bij ons aan de slag bij Bravo of ons ICT- leerwerkbedrijf.

Ons leerrestaurant

Welkom bij Arcus. Op zoek naar een leuke plek om te dineren of te lunchen? Dan kun je terecht in ons leerrestaurant. Het leerrestaurant is gevestigd in Heerlen, op de Valkenburgerweg. Want zeg nu zelf, hoe bijzonder is het dat studenten, met passie voor het Horeca vak, zorgen voor hun gasten, samenwerken en alles op alles zetten om kwalitatief goede maaltijden te bereiden.

Het leerrestaurant biedt alle faciliteiten om een goede maaltijd voor jou, je ouders/verzorgers, u, vrienden en familie, kortom; haar gasten te verzorgen. Een sfeervolle omgeving om in te kunnen genieten van de goed verzorgde-en gevarieerde maaltijden tegen minimale kosten.

Komt u ook eens eten in ons leerrestaurant? De plek waar u Horeca studenten van het vmbo- en mbo de kans geeft om hun kook-en servicekwaliteiten te laten zien. De plek waar onderwijs in de praktijk dankzij uw komst een kans van slagen heeft!


Leerrestaurant Heerlen

Dineren
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je dineren in het leerrestaurant.
Aanvang voor het diner is tusen 18:00 - 18:30 uur (drie gangen keuze menu a €20,00). Sluiting 20.30 uur.

Lunchen
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je lunchen in het leerrestaurant. Aanvang voor de lunch is 11:30 uur (a la carte).

Reserveren
Reserveren voor een diner of lunch moet minimaal één week van te voren via de Centrale Service Desk van Arcus, via telefoonnummer: 088 – 027 28 70 (ma-vrij 08.00-17.00 uur). 

Adres
Het leerrestaurant in Heerlen is gevestigd op de Valkenburgerweg 148, 6419 AW Heerlen.

Cookies zorgen ervoor dat onze website de voor jou relevante informatie biedt. Meer weten over ons cookiebeleid?