Office en managementsupport

De spil, de duizendpoot, de spin in het web, de grote regelaar. Noem het maar op. Je bent weliswaar dienstbaar en ondersteunend, maar als jij er niet was met je organisatietalent, dan liepen er veel zaken in het honderd. Jij denkt aan alles zodat anderen zich daar niet druk over hoeven te maken. En dat werkt heel prettig!

Je bent goed in organiseren en met mensen omgaan. Het leuke van jouw werk is dat je betrokken bent bij allerlei belangrijke dingen die binnen het bedrijf gebeuren.

Je ontvangt gasten, neemt telefoontjes aan, zorgt voor de correspondentie, houdt agenda’s en het archief bij, organiseert bijeenkomsten en vergaderingen en maakt de notulen. Wanneer je voor een internationaal bedrijf werkt, boek je ook reizen en regel je hotels en vervoer ter plaatse. Je denkt actief mee en neemt zelf initiatief. Een zeer afwisselende baan waarin je heel goed met mensen en soms met druk moet kunnen omgaan.

De secretaresse heeft een andere rol gekregen dan een aantal jaren geleden. De secretaresse zorgt ervoor dat ze voor haar baas zo veel mogelijk werk uit handen neemt. Proactief handelen is erg belangrijk geworden, net zoals jezelf blijven ontwikkelen en snel informatie kunnen opzoeken. De directiesecretaresse is werkelijk de rechterhand van de directeur. Soms geef je leiding aan collega-secretaresses. Als Management assistent ben je meer inhoudelijk betrokken. Je hebt dus echt kennis nodig van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door de afdeling waar je werkt, zoals Marketing, Financie╠łn of Personeelszaken. De management assistent / directiesecretaresse kan zich specialiseren in een van de drie keuzemodules: Juridisch, medisch of human resource management.

Wil je je aanmelden voor een opleiding ?

Klik hier
Wil je deelnemen aan meeloopdag?

Kik hierStap in de wereld van:

Cookies zorgen ervoor dat onze website de voor jou relevante informatie biedt. Meer weten over ons cookiebeleid?